Home MAGAZINE ONLINE Magazine CARTI Magazine CARTI Profesionale Magazin online carti cu material educational pentru copii, manuale de medicina si manuale de business in limba engleza

Magazin online carti cu material educational pentru copii, manuale de medicina si manuale de business in limba engleza

3 min
0
72
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

La Books Express gasesti Carti in Limba engleza, Carti in Limba germana si Carti in Limba Romana ce acopera subiecte de specialitate ca Domeniul Economic si de Business, Tehnologie si Inginerie, Calculatoare si IT, Medicina si Material educational pentru copii. Libraria promite ca iti aduce Orice carte din lume pentru profesia ta, in caz ca nu o gasesti in magazinul online!

In oferta de Carti de business gasesti Carti de Afaceri, management si antreprenoriat, Carti de economie, finante si contabilitate, Legislatie si drept, Studii industriale, Carti de vanzari si marketing, de la autori celebri cum ar fi Philip Kotler, Seth Godin, Timothy Ferriss, Taiichi Ohno si Dale Carnegie.

Din domeniul Medical gasesti Manuale de medicina in limba engleza, Carti de discipline chirurgicale, Manuale de medicina interna, Manuale de stomatologie, Carti de medicina veterinara si medicina alternativa, de la autori ca Donald C. Plumb, Anne M. Gilroy si Carl E. Misch.

La categoria Tehnologie si Inginerie gasesti Colectia – Biblioteca lui Elon Musk, Carti de inginerie biochimica, inginerie energetica, inginerie mecanica si inginerie civila, Carti de electronica si comunicatii, Carti despre agricultura si Stiintele mediului, Carti de chimie industriala si Tehnologie a transporturilor.

Colectia de Carti de IT si Calculatoare cuprinde Manuale de baze de date, Manuale de informatica, Manuale de dezvoltare software, Carti despre echipamente de calcul si retele de calculatoare, Carti despre sisteme de operare si despre Securitatea calculatoarelor.

Gasesti pe site urmatoarele Carti educative pentru copii si adolescenti: Carti de dezvoltare personala, Carti interactive, Carti ilustrate si Material educational, Dictionare si Carti de gramatica, Lucrari de referinta, Matematica si stiinte, Stiinte umaniste, Stiintele naturii si Stiinte sociale.

Livrarea costa 10 Lei prin curier si este Gratuita pentru comenzi in valoare mai mare de 300 Lei. Plata comenzilor se poate face online, cu cardul bancar sau ramburs, la primirea cartilor.

beneficii magazin