Home MAGAZINE ONLINE Magazine FEMEI Magazine COSMETICE Femei Magazin online cu Cosmetice profesionale pentru par, machiaj, manichiura si pedichiura

Magazin online cu Cosmetice profesionale pentru par, machiaj, manichiura si pedichiura

2 min
1
61
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Firma HNI a fost fondata in anul 1998 cu un capital 100% romanesc. Magazinul online se adreseaza Saloanelor profesionale de frumusete, dar si persoanelor fizice care isi doresc produse cosmetice profesionale. Toate brandurile de Cosmetice sunt importate direct, iar pe site gasesti peste 1500 de produse, care sunt pe stoc.

Iti poti cumpara online Cosmetice profesionale de inalta calitate si create cu ultima tehnologie din domeniu, cum ar fi: Vopsea de par non-agresiva, cu ingrediente speciale: Aur Colloidal de 24 K, Argan si Keratina, de la brandul Fanola, Produse de decolorarea, ingrijirea si aranjarea parului, Ceara de epilat cu Ulei de masline de la brandul Simple-Use, Produse pentru machiaj si tratament facial, Produse si accesorii pentru manichiura si pedichiura si Creme pentru solar.

Pentru Saloanele de cosmetica gasesti in oferta Aparatura pentru ingrijirea si aranjarea parului, Aparate si ustensile pentru Manichiura si Pedichiura, Aparate pentru tratamentul facial, Foarfece, Mobilier de coafor, Scaune coafor, Casti de coafor, Standuri de machiaj, Microscop digital, Ondulatoare, Placi de creponat, Placi de indreptat parul si Uscatoare profesionale de par.

Comenzile online se livreaza rapid, prin curier, livrarea se face in maxim 3 zile, iar plata se face ramburs la primirea coletului. Transportul este Gratuit pentru comenzi ce depasesc 150 Lei.