Home MAGAZINE ONLINE Magazine ALIMENTE Magazine ALIMENTE BIO Magazin online de Alimente traditionale romanesti, Dulceturi, Siropuri naturale si Zacusca

Magazin online de Alimente traditionale romanesti, Dulceturi, Siropuri naturale si Zacusca

1 min
0
106
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Cumpara online delicatese romanesti de casa facute cu sprijinul Fundatiei Solidaritate şi Speranta din Savinesti. Banii obtinuti din vanzarea borcanelor cu bunatati se folosesc pentru sustinerea activitatilor sociale ale Fundatiei.

Iti poti umple camara cu dulceturi traditionale din fructe bio, facute dupa retete de la bunica: dulceata de caise, dulceata de capsuni, dulceata de cirese dulci, duceata de coarne, dulceata de gutui, dulceata de pere, dulceata de visine negre, dulceata de zmeura, peltea de gutui, marmelada de mere si morcovi, gem de piersici, gem de prune si nuci. Alte specialitati de la bunica pe care le gasesti in magazinul online sunt: ghiveci de legume, ghiveci manastiresc, tocana de legume cu rigatoni sau ravioli, zacusca de vinete sau de peste, miere si siropuri naturale din catina, petale de trandafiri, flori de salcam, flori de soc, muguri de brad, sirop natural din menta si lavanda, capsuni si caise.

Toate produsele sunt naturale, au termen de valabilitate 1 an si sunt trimise prin curier la tine acasa.