Home MAGAZINE ONLINE Magazine CASA Magazine DECORATIUNI Magazin online de decoratiuni in stil nordic pentru casa, gradina si baie, branduri Bloomingville, fermLiving, Nordal

Magazin online de decoratiuni in stil nordic pentru casa, gradina si baie, branduri Bloomingville, fermLiving, Nordal

1 min
1
117
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Design & After este un magazin online cu Obiecte decorative si Decoratiuni moderne, luxoase, in stil nordic si deosebit de placute vizual, fiind produse decorative create de Designeri internationali, cum ar fi Bloomingville, Nordal, IB Laursen si House Doctor.

Colectia de decoratiuni din magazinul online contine Covoare clasice si Covoare moderne, Covorase de baie si Proasoape, Fete de masa si Servetele, Paturi si Cuverturi, Perne si Accesorii pentru dormitor, Vaze si Lumanari decorative, Oglinzi si Rame foto vintage, Stickere de perete si Tapet, Ghivece si diverse obiecte de decoratiuni de perete vintage sau moderne, Decoratiuni de Craciun si Decoratiuni de Paste, produse cu un design aparte.

Magazinul online Design & After are un Showroom in Bucuresti, pe strada Mihai Eminescu nr. 50-54 unde poti vedea aranjamente cu diferite Decoratiuni de casa.

Comenzile online se pot plati cu card bancar sau cash la livrare.