Home MAGAZINE ONLINE Magazine GADGETS Magazine SMART HOME Magazin online cu Gadgets Smart pentru o Casa inteligenta, prize programabile si telecomenzi smart

Magazin online cu Gadgets Smart pentru o Casa inteligenta, prize programabile si telecomenzi smart

1 min
0
152
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Ai o oferta bogata de Produse Smart pentru casa ta in magazinul online Case Smart. Doteaza-ti locuinta sau biroul cu Intrerupatoare cu touch, Intrerupatoare wireless cu telecomanda, Prize media, Prize inteligente programabile, Telecomanda smart pentru 10 surse de lumina, Senzori de temperatura, umiditate si luminozitate cu control WiFi pe un telefon smart, Hub BroadLink pentru interactiune intre toate gadget-urile tale smart – pe care le poti controla de pe telefonul tau, prin intermediul unei aplicatii mobile.

Magazinul online Case Smart este distribuitor oficial in Romania pentru brandurile de produse smart: BroadLink, Livolo si Fibaro – Home Intelligence. Pe site gasesti instructiuni de instalare si sincronizare si tutoriale pentru utilizarea produselor smart vandute de magazin.

Livrarea produselor comandate online se face prin curier rapid, iar costul de livrare este 17 Lei pentru comenzi de pana la 350 Lei, si Gratuit pentru comenzi mai mari.