Home MAGAZINE ONLINE Magazine CASA Magazine DECORATIUNI Magazine LAMPI Magazin online cu Lampi si Lustre, Plafoniere din sticla, Aplice pentru baie si Lampi cu design vintage

Magazin online cu Lampi si Lustre, Plafoniere din sticla, Aplice pentru baie si Lampi cu design vintage

2 min
0
129
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Magazin online specializat pe decoratiuni, cu o gama variata de Lampi si Lustre pentru camera de zi, Lampi pentru gradina, Aplice pentru baie si Veioze pentru copii, cu o colectie proprie de Lampi – Koty Design Decorino.

Pentru sufragerie iti poti cumpara online Lampi moderne din metal sau aluminiu, Lampi de la brandul Panzeri si Lustre vintage de la Koty Design, Lampi din hartie, colorate sau cu model, Lampadare din metal si Lampadare vintage, Plafoniere de sticla simple sau cu model, Veioze decorative si Veioze de birou. Pentru Gradina gasesti in magazin Lampi solare pentru exterior, Lampi plutitoare pentru apa din Gradina, Lampi lampadar cu design vintage pentru alei si Felinare vintage pentru exterior. Pentru baie gasesti diverse Aplice moderne din metal si sticla alba mata, Aplice-felinar cu design vintage si Spoturi cu design modern. Pentru copii gasesti Lampi colorate din hartie sau din plastic si Veioze colorate din metal si sticla.

La comenzile online ai drept de retur de 14 zile, daca te razgandesti, si transport Gratuit la comenzi de peste 400 Lei livrate in Romania. Pentru comenzi mai mici de 400 Lei, costul transportului este de 20 Lei. Livrarea se face prin curier sau cu transportator.