Home MAGAZINE ONLINE Magazine BARBATI Magazine PANTOFI Barbati Magazin online Shoes pentru skateboarders, Sneakers si Pantofi sport pentru Femei si Barbati

Magazin online Shoes pentru skateboarders, Sneakers si Pantofi sport pentru Femei si Barbati

1 min
0
79
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Magazinul Ollie Gang Shop este cel mai popular magazin de Street Wear Fashion si Cultura Urbana din Romania, cu un magazin fizic aproape de Centrul Vechi din Bucuresti, pe Strada Blanari nr.1.

Ollie Gang Shop are de multi ani o mare influenta in materie de Urban Fashion si se implica constant in organizarea festivalurilor si petrecerilor hip-hop si electronice, pastrand o colaborare constanta cu artisti hip-hop cum ar fi Macanache sau Guess Who, dar si cu bloggeri si vlogeri de renume.

Prin magazinul online comercializeaza Shoes si Sneakers, Tenisi si Adidasi de la brand-uri de top, cum ar fi Supra, Carhartt, New Balance, Saucony, Nike, Puma, Reebok si Huf, incaltaminte pe care o gasesti atat pentru femei cat si pentru barbati, si pentru skateri si pentru purtat casual.

Produsele comercializate sunt 100% originale, insotite de garantie, cu retur gratuit. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 399 Lei.

transport magazin