Home MAGAZINE ONLINE Magazine CASA Magazine DECORATIUNI Magazine LAMPI Magazin online Steinel cu corpuri de iluminat inteligente, cu sensori de miscare

Magazin online Steinel cu corpuri de iluminat inteligente, cu sensori de miscare

2 min
0
141
VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE »

Steinelshop.ro este magazinul online oficial Steinel Romania, parte a grupul german STEINEL, care este cunoscut ca lider in productia sistemelor inteligente de iluminat. Compania germana a revolutionat sistemele de iluminat prin introducerea tehnologiei de detectie in domeniul iluminatului, construind în 1987 prima lampa inteligenta dotata cu senzor de miscare.

Lampile cu senzor de miscare de la Steinel sunt concepute dupa tehnologii de ultima generatie, fiind extrem de performante, cu un design modern si materiale de calitate. Steinel ofera 36 de luni de garantie pentru buna functionare a produsului si 5 ani disponibilitate garantata pentru partea de sticla, dupa cumparare.

Astfel de lampi care se aprind doar atunci cand este nevoie, iar apoi se sting singure, iti economisesc energia consumata in general. In oferta gasesti corpuri de iluminat de interior, lampi pentru baie, lampi pentru hol si lampi pentru camere, dar si corpuri de iluminat pentru exterior, pentru gradina, pentru usa de intrare sau pentru garaj, toate dotate cu sensori de miscare.

Livrarea produselor se face prin curier in toata tara, iar plata produselor comandate online se face la livrare sau prin ordin de plata.