Home DE UNDE CUMPAR ONLINE ... De unde cumpar un Aparat Foto Polaroid online?

De unde cumpar un Aparat Foto Polaroid online?

3 min
0
230

Daca cauti un Aparat Foto Polaroid, inseamna ca iti doresti un Aparat Foto cu poze printate instant! Noile modele sunt acum viu colorate, dar gasesti in oferte si modele de Aparate Polaroid clasice negre sau Camere Foto Polaroid albe.

Aparatele Foto Polaroid functioneaza cu un film special, care ajuta la procesarea pozelor – developarea lor imediata si tiparirea lor pe hartie foto, in cateva secunde. Un Aparat Polaroid este companionul ideal in vacante, calatorii sau petreceri, fiind potrivit pentru fotografiile vesele cu prietenii sau familia, dar si pentru selfie-uri!

Gasesti Aparate Foto Polaroid in magazinul online specializat foto F64, cu preturi incepand de la 338 Lei. Modelele din magazin sunt: Polaroid 300, Polaroid Instant Snap Touch si Polaroid Z2300, o varianta digitala a unui Aparat Foto Polaroid.

VEZI OFERTA de la F64 »

Cele mai multe culori de Aparate Foto Polaroid gasesti in magazinul online eMAG, Polaroid roz, turcoaz, bleu, rosu, mov, albastru si grena, modelele: Polaroid PIC 300, Polaroid Snap Touch cu sase stiluri de captura diferite, incluzand Alb/Negru si ton Sepia, Camera Foto Instant Polaroid Snap Digital de 10MB, Aparat foto digital Polaroid Z2300W cu printare termica, cu preturi incepand de la 427 Lei.

VEZI OFERTA de la eMAG »

In magazinul online Flanco gasesti Aparat foto instant Polaroid Analog Pic 300 albastru sau negru si Aparat Foto Instant Polaroid Digital Z2300 rosu, cu preturi incepand de la 409 Lei.

VEZI OFERTA de la Flanco »

O alta oferta de Aparate Polaroid colorate gasesti in magazinul online CEL, modelul Polaroid Analog 300, cu pret 393 Lei.

VEZI OFERTA de la CEL »

Urmareste ofertele acestor magazine daca ai pe wishlist un Aparat Foto Polaroid, preturile pot varia in timp, iar Reducerile apar regulat.